SEVGİ DÜKKANI Özel Günler,Aşk,Sevgi,Dostluk,Arkadaşlık için özlü sözler,ekartlar,resimli mesajlar,hikayeler,anlamlı yazılar |
| | | Yazar | Mesaj |
|---|
ıhlamur-çiçeği Özel Üye

Mesaj Sayısı: 464 Points: 511 Kayıt tarihi: 04/02/10 Nerden: İstanbul/Üsküdar
 | Konu: Aşk; öyle olmalı ki! Salı Şub. 16, 2010 12:04 am | |
| aşk
öyle olmalı ki gülümsetebilmeli seni, çekip gittiğinde acılara değil, yaşanmış o çok özel anlara teslim olmalı insan gidişinin ardından gözlerde bir ışık olarak kalabilmeli.. ve dudaklarda hafif bir tebessüm
"çok güzeldi, yaşadım, yaşadık" diyebilmeli
hiç beklemediğin anda geliveren, ve ergeç gideceğini bildiğin bu harika yaşanmışlık pişmanlık olmamalı anılarında
sen bir yer de, ve o çok yakınında ama uzaklarda olsa bile, ve sen asla bir daha onu göremeyeceğini gözüne bir muzip, bir öyle.. romantik bakamayacağını bile bile.. kalbin bir buruk ama değişik bir sevinçle atabilmeli
bir kuşun kanat çırpışında heyecanlandırabilmeli seni, bir daha birlikte hiç bir kuşun kanadını göremeyeceğin sevgili birlikte belki bir çiçek koklama vaktinin bile olmadığı, ama dünyanın tüm çiçek kokularını sana duyumsatan sevgili
gittiğine yanmamalı, gelişine sevinmelisin aslında sana yaşattığı her an''a ve yaşadığın her hızlı kalp atışına minnettar kalmalısın
"şimdi nerede, kiminle" soruları yerine "şimdi mutlu olmalı..." diyebilmelisin ve asla kıskanmamalısın mutluluğunu
hoş bir tebessüm olarak kalmalı dudaklarında |
|  | | ıhlamur-çiçeği Özel Üye

| Konu: Geri: Aşk; öyle olmalı ki! Salı Şub. 16, 2010 11:19 pm | |
| meğer uykudaymış aşk kapısını çaldığımda
sükût tek merhemmiş kapı açılmadığında
mecnun koşandı, leyla susan yusuf arayandı, züleyha susan
varaka sabırdı, gülşah susan süheyl yazandı, nevbahar susan
tahir duaydı; zühre susan ferhat yangındı, şirin susan
kapı bir gün açılacak
aşk uyandığı zaman |

| Konu: Geri: Aşk; öyle olmalı ki! Perş. Şub. 18, 2010 11:49 pm | |
| aşk kâbe’nin siyah örtüsüne yüz sürenin gözünden dökülen aşk mecnun leyla’ya “sen de kimsin” dediğinde maralların gırtlağına tıkanan aşk hesap gününde anaya yavrusunu unutturan neyse herkesi ve her şeyi öyle unutturan aşk yangın yeri aşk talan
aşk dağları yürüten bir gece ayı sol, güneşi sağ eline verseler de vazgeçilmez olan
aşk damda deve aratan balıklara iğnesini getirten ebu bekir adında birini yoldaş eden aşk fatıma’nın paklığı zeyneb’in cesareti vahşi’nin keşkesi aşk meryem
tahta atların üzerinde anakaralar aşıran kâğıt gemilerle okyanusları bitiren oyuncak kılıçlarla haramileri düşüren
aşk, ikindi aşk, şimdi aşk, bekleyen aşk, hatice
kimsenin kimseye hayrı olmadığı yerde yine de ilk akla gelen sonsuz karanlıkların ortasında vurgun yemiş bir çığlıkla çerağlar yakan
aşk koşmak aşk safa ile merve arasında olmak aşk en çok ağlamayı kendine yakıştırmak aşk ummak koşmak, koşmak, koşmak
aşk hacer
bir aba bir hırka bir nefeste kırkbin kere adını söyletebilen
aşk mevlana
bütün evliyaların gizlediği bütün abdalların izlediği bütün dervişlerin içlerinden geldiği gibi
aşk en çok isa’ya yakışan sabırsa eyyub’a yazılan merhametse son nebi’ye inen
aşk denizler tutuşturulduğunda dağlar yürütüldüğünde yıldızlar semadan bir bir döküldüğünde herkesin her şeyi her şeyin herkesi unuttuğu günde
aşk unutmamak
aşk eczası olmayan vurgun aşk onun gidişinin ertesinde dudakların kuruması kayıp giden yıldızların şarkısını söyleyebilenlerin kıskanç kervanların zümrüt yüklerine dönüp bir kez olsun bakmayanların yeteneği
aşk gözükaralık
aşk yalnızlık
aşk öksüz şehirlerin kapısında bağdatta, gazzede, kandeharda, istanbulda ısırdıkca kanayan dudaklardan dökülen sözlerle havanın nasıl, saatin kaç olduğunu sormak aşk hiç kimsenin hiç kimseyi bu kadar sevmemesi yağmurun incire, zeytinin bala söylediği anla işte
aşk onbir yaşındaki muhammed’in annesi
aşk eylem dünyanın en güzel başkaldırması en güzeliyle hem de dünyanın bir hırkadan, yazılmış en güzel şiiri bulup çıkarmak
aşk hiç kimsenin hiç kimseyi bu kadar güzel beklememesi |

| Konu: Geri: Aşk; öyle olmalı ki! C.tesi Şub. 20, 2010 4:33 pm | |
| hakikâti bulmanın yolu olmalı aşk teslim olmalı hazreti ibrahim gibi, ateşe atılacağını bile bile
ya ben, âş(ı)k olmalıyım ya aşk, ben olmalı aşk.. ab-ı hayat olmalı tek hecede
sana sıkıntıların ardından gül bahçesi gelecek demiştim işte gerçek olan bu.. güzelliğine meftun olduğumuz dünya dikenlerle dolu
binlerce cümle var us'umda yazılmayı bekleyen bir şeyleri özlüyorum, adı küllenmiş aşklarda gizli duygularım eski bir liman misali saklanıyorlar yüreğimde
gözlerim ateş topu sanki.. yanaklarım solgun.. dudaklarım kupkuru gönlüm dert yumağının verdiği hüzünle dolu ah! şu geceler.. tüm maskeleri indiriyor birer birer yüzlerimizden
keşke yağmur yağsa bu gece veya rüzgar esse delicesinden uğultusunu duysam, kükrer gibi gürleyen gök gürültüsü içimde hiç bilinmedik kıvılcımları yaksa
veya kar, tipi, boran olsa.. korksam ve sinsem yastığımın kenarında bir dost sesi duysam başucumda ve saatlerce ağlasa(m)k
“hayat sanki bir rüya gerçeklikten de öte belki dudakların arasından çıkan iki hecedir hayat.. ö-lüm”
uzun zaman oldu ki, yağan yağmuru sessizce izlemedim gökyüzünü usanmadan seyretmeyi, gözlerimi kapayarak doğanın huzur veren dinginliğini içimde hissetmeyeli çok zaman oldu
“haykırmak geçer kalbimin hücrelerinden utanç duvarı misali susar dilim, çıkmazlara girer bedenim”
yok mu dost sesi yok mu aşkın sinesi
sahi nedir aşk
bu soruyu sorduğum zaman kendime, cevapsız kalıyorum bir nefeslik olmamalı, bir içimde bitmemeli aşk.. hayatım olmalı
büyütmeliyim her soluğumda, içimdeki sevdayı yaşatmalıyım olumsuzluk sarmamalı benliğimi, karamsarlık uzak olmalı düşlerimden
özgür olmalı ruhum attığım her adımımla, aldığım her nefesle, yüreğimde özgür olmalı düşlerimden ötesini aşk süslemeli adım aşk olmalı hayallerimde
bir cevabı olmalı.. noktalar konuşmamalı soruların ardından aşk öpmeli dudaklarımdan, aşk tutmalı elimden dost sıcaklığı ile ab-ı hayat olmalı tek hecede
gülün kırmızılığında, lâlenin güzelliğinde karanfilin beyazlığında görebilmeliyim aşkı züleyhâ gibi yanmalıyım aşkın narından
dağları deldirmeli ferhat gibi yada mecnun gibi sevgilinin güzel yüzünde hakikâti bulmanın yolu olmalı aşk teslim olmalı hazreti ibrahim gibi, ateşe atılacağını bile bile
ya ben, âş(ı)k olmalıyım ya aşk, ben olmalı |
|  | | |
Similar topics |  |
|
| | Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| | Mayıs 2012 | | Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
|---|
| | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | | 28 | 29 | 30 | 31 | | | | Takvim |
|
akısı | |
|
|